Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder door ruit van bushokje bij aanrijding; bestuurster reed zonder rijbewijs

0

DORDRECHT – Een 21-jarige man uit Dordrecht is donderdag door de ruit van een bushokje gevlogen na een aanrijding op de Baanhoekweg in Dordrecht. De man zat als opzittende achterop een motor die in botsing kwam met een auto. Ook de bestuurster van de motorfiets, een 23-jarige vrouw uit Dordrecht, raakte gewond. Het ongeluk gebeurde donderdagavond 6 juni iets voor 21.00 uur bij een uitrit vanaf een restaurant/bowlingcentrum.

De 81-jarige automobilist uit Sliedrecht kwam met de schrik vrij. De man die achterop de motor zat raakte flink gewond bij de val door de ruit. Zowel de man als de vrouw die op de motor zaten zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De politie laat weten dat de motorrijdster de motor zonder rijbewijs bestuurde. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, wordt onderzocht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer