Tiplijn: 06-19541384

Nepagent (53) uit Zwijndrecht aangehouden

0

ZWIJNDRECHT/ZEVENBERGEN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 30 mei een 53-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden. De man gaf zich valselijk uit als politieagent en werd naar aanleiding van een melding in Zevenbergen aangehouden. De Zwijndrechtenaar droeg onder andere een kogelwerend vest met daarop bevestigd een portofoon. Ook was hij in het bezit van een soort nep-politie legitimatiebewijs. Zijn voertuig was voorzien van blauwe flitsers.

“Het hierboven genoemde is strafbaar, dit geldt ook voor de genoemde flitsers,” zo laat politie Roosendaal weten. Verschillende goederen en het voertuig van de verdachte zijn in beslag genomen. De man is overgebracht naar het cellencomplex Mijkenbroek in Breda. Hij is daar donderdag door de recherche gehoord worden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer