Tiplijn: 06-19541384

File op A15 bij Hardinxveld-Giessendam na ongeval in spits

2

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is woensdag 29 mei aan het einde van de middag een ongeval gebeurd. De aanrijding, waarbij meerdere voertuigen betrokken waren, gebeurde rond 17.30 uur op de rijbaan richting Gorinchem. Een ambulance en de politie gingen ter plaatse. Of betrokken daadwerkelijk gewond waren, is onbekend. Eén rijstrook werd ter hoogte van het tankstation Esso / parkeerplaats Steenenhoek afgesloten en verkeer kon stapvoets passeren. De vertraging liep daardoor al snel op naar meer dan een uur.

Foto’s: Rijkswaterstaat

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer