Tiplijn: 06-19541384

Politie en Rijkswaterstaat zoeken spookrijder op A15 bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie en Rijkswaterstaat zijn dinsdagavond 28 mei 2024 op pad gegaan voor een melding over een spookrijder op de A15 bij Alblasserdam. Een automobilist zag dat een kleine grijze auto tegen het verkeer in de afrit van de A15 bij Alblasserdam op reed. Direct werd een zoekactie gestart. Tot nu toe is de spookrijder niet aangetroffen. De hulpdiensten vermoeden dat de bestuurder inmiddels is gedraaid en weer in de goede richting rijdt. Ook op de camerabeelden van Rijkswaterstaat wordt nog meegekeken, maar vooralsnog zijn ook daar geen opvallendheden gezien.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer