Tiplijn: 06-19541384

Onenigheid bij asielzoekerscentrum in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Flink wat politie-eenheden zijn dinsdagmiddag 28 mei 2024 met spoed naar het asielzoekerscentrum aan de Veerweg in Zwijndrecht gegaan. Omstreeks 13.30 uur werd melding gemaakt van een vechtpartij op het terrein van het asielzoekerscentrum. Toen de politie ter plaatse kwam bleek er op dat moment geen vechtpartij te zijn. ‘Er was onenigheid tussen een aantal bewoners. Het incident liep met een sisser af en er zijn geen gewonden of aanhoudingen,’ meldt een voorlichtster van de politie aan ZHZActueel. Nadat de ruzie gesust was konden de agenten weer met vervolg.

Op 9 mei was er ook een incident bij het asielzoekerscentrum. Toen raakte een minderjarige jongen gewond bij een vechtpartij.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer