Tiplijn: 06-19541384

Man gewond na steekincident in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een steekincident in Dordrecht is maandagmiddag 27 mei 2024 een man gewond geraakt. Rond 14.15 uur ontving de politie een melding van een steekincident op straat aan het Van Baerleplantsoen. Een ruzie tussen twee mannen escaleerde zodanig dat een van de mannen de ander heeft neergestoken. Daarna is de verdachte op de vlucht geslagen. Het slachtoffer is met verwondingen en bij bewustzijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident of de verdachte. Heeft u iets gezien, gehoord of camerabeelden die relevant voor de politie zijn? Geef het door via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer