Tiplijn: 06-19541384

Fietsster naar het ziekenhuis na botsing met auto in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een 56-jarige fietsster uit Gorinchem is maandagmiddag 27 mei 2024 naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding met een auto in Gorinchem. Het ongeval gebeurde omstreeks 12.40 uur op de rotonde tussen de Korte Brug en de Lange Brug. De bestuurster van de auto, een 78-jarige vrouw uit Schelluinen, kwam vanaf het Stadhuisplein en wilde op de rotonde rechts afslaan richting de Nieuwe Wolpherensedijk. De fietsster kwam uit dezelfde richting en wilde op de rotonde rechtdoor richting de Westwagenstraat.

De fietsster kwam na de botsing ten val. Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De vrouw is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De automobiliste kwam met de schrik vrij. De politie deed ter plekke onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer