Tiplijn: 06-19541384

Auto te water in Arkel; bestuurder spoorloos

0

ARKEL – Diverse hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 mei 2024 met spoed uitgerukt naar de Parallelweg bij Arkel. Rond 03.15 uur kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen dat daar een auto half in de sloot zou liggen. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer rukte uit met onder meer een oppervlaktereddingsteam en twee duikteams. Bij de auto werd niemand aangetroffen. De brandweer heeft de sloot korte tijd doorzocht, om zeker te zijn dat er geen persoon te water zou zijn geraakt. Dat bleek niet het geval.

De auto werd aangetroffen langs een bromfietspad. Vermoedelijk heeft de bestuurder de auto proberen te keren, waarna het voertuig in de sloot terecht kwam. De politie doet verder onderzoek naar de eigenaar van de auto. Het verlaten van de plaats van een ongeval is strafbaar. De straffen die opgelegd kunnen worden bij dit misdrijf variëren van geldboetes tot taakstraffen of gevangenisstraf van maximaal enkele maanden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer