Tiplijn: 06-19541384

Ongeval met motorrijder op A15 bij Hardinxveld-Giessendam

0

SCHELLUINEN – Op de A15 tussen Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem heeft donderdagmiddag 23 mei een ongeval plaatsgevonden. Een motorrijder was betrokken bij het ongeval dat aan het einde van de middag gebeurde op de rijbaan richting Gorinchem, ter hoogte van Schelluinen. De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse en ambulancepersoneel heeft hulp verleent aan de motorrijder. Door het ongeval ontstond een file van ruim 1,5 uur.

Een bergingsbedrijf heeft de motor meegenomen. Daarop konden alle rijstroken weer worden vrijgegeven. Hoe het met de motorrijder gaat, is onbekend.

Foto’s: Rijkswaterstaat

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer