Tiplijn: 06-19541384

Auto botst frontaal tegen boom in Vuren

0

VUREN – In Vuren is woensdagavond 22 mei 2024 een auto met twee inzittenden tegen een boom gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks 19:30 uur op de Molenweg. Politie, brandweer en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De twee inzittenden van het voertuig raakten gewond en zijn met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld.

Uit veiligheidsoverwegingen heeft de brandweer het voertuig gestabiliseerd en de accu losgekoppeld. Mogelijk sloeg het voertuig tijdens het rijden spontaan op stuurslot en was de botsing tegen de boom daarna onvermijdelijk. De afdeling Forensisch Opsporing Verkeer van de politie, voorheen beter bekend als Verkeersongevallen Analyse (VOA), doet ter plaatse onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De Molenweg is hierdoor voorlopig nog dicht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer