Tiplijn: 06-19541384

Verdacht object aangetroffen in Alblasserdam; explosievenverkenner doet onderzoek

0

ALBLASSERDAM – Tussen containers op de Sportlaan in Alblasserdam is dinsdagochtend 21 mei 2024 een verdacht voorwerp aangetroffen. Vanwege mogelijk gevaar voor de omgeving, werd een deel van het gebied rondom de containers door de politie afgezet met lint. Een explosievenverkenner van de politie werd opgeroepen om het object te onderzoeken. De persvoorlichting van de politie laat weten dat het object is meegenomen en het onderzoek daarnaar nog loopt. Mogelijk betreft het een projectief om lijnen van het ene schip naar andere schip af te schieten.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer