Tiplijn: 06-19541384

Woning verliest deel van dak tijdens storm in Langerak

0

LANGERAK – Bij een woning langs de Lekdijk bij Langerak is maandagmiddag 20 mei 2024 een deel van het dak weg gewaaid. Even voor 14.00 uur raakte enkele dakplaten los, toen er een forse bui over het dorp trok. Enkele dakplaten vielen naar beneden en kwamen in de tuin van de woning terecht. Niemand raakte hierbij gewond.

Omdat er mogelijk sprake was dat er nog meer schade zou ontstaan, werd de brandweer gealarmeerd. De brandweer kwam met spoed ter plaatse, met onder meer een autoladder. Met behulp van de autoladder zijn de nog resterende dakplaten vastgezet en is er geprobeerd het dak weer waterdicht te maken, in afwachting van definitief herstel.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer