Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust uitslaande schuurbrand in Meerkerk

0

MEERKERK – In een schuur aan de Bazeldijk bij Meerkerk is zondagmiddag 19 mei een uitslaande brand uitgebroken. Het vuur ontstond rond 16:15 uur in de schuur van een hoveniersbedrijf. In de schuur zouden meerdere maaimachines staan, zo meldt de Veiligheidsregio Utrecht.

De brandweer schaalde op naar middelbrand. De post Meerkerk kreeg hierdoor assistentie van de post Arkel. Uit het nabijgelegen kanaal kon bluswater worden gehaald. De schuur raakte zwaar beschadigd. Stichting Salvage zal worden ingezet om de gedupeerden bij te staan bij bet herstellen van de schade. Over de exacte oorzaak van de brand, is niets bekend gemaakt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer