Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor gaslek in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Hulpdiensten zijn zaterdagmiddag 18 mei 2024 uitgerukt naar de Van Valckensteinstraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Even voor 17.00 uur ontstond daar een gaslekkage. Volgens medewerkers van netbeheerder Stedin zou er mogelijk kortsluiting zijn ontstaan in een elektriciteitskabel, wat voor een kapotte gasleiding zou hebben gezorgd. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de lekkage veilig te stellen. Stedin heeft vervolgens gezorgd voor herstel van de leiding. De brandweer heeft in diverse omliggende woningen metingen uitgevoerd, maar hier werden geen bijzonderheden aangetroffen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer