Tiplijn: 06-19541384

Rokende auto in Alblasserdam door kortsluiting

0

ALBLASSERDAM – De politie en brandweer zijn vrijdagavond 17 mei 2024 opgeroepen voor een melding van een autobrand langs de Kade in Alblasserdam. Op de parkeerplaats stond een auto, waar rook onder de motorkap vandaan kwam. Ook was de auto vanzelf een stuk naar achteren gereden. De eigenaar ging nog voor de aankomst van de hulpdiensten naar buiten, nadat een buurman hem had gewaarschuwd. Hij heeft direct de accu losgekoppeld en daarmee was het urgente probleem grotendeels verholpen. De inzet van de brandweer was verder niet nodig en ook de politie kon al snel met vervolg. De auto zal wel technisch nagekeken moeten worden om te zien waar het nu mis is gegaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer