Tiplijn: 06-19541384

Vrouw uit Brandwijk ernstig gewond na ongeval met bakfiets

0

BRANDWIJK – Een vrouw uit Brandwijk is donderdag 16 mei 2024 ernstig gewond geraakt bij een ongeval met een bakfiets. In de bakfiets zaten twee kinderen. Het ongeluk gebeurde donderdagmiddag op de Kerkweg, waarbij de bakfiets in het water belandde. De vrouw is met haar hoofd vermoedelijk op het asfalt terecht gekomen en ernstig gewond geraakt.

De vrouw en twee kinderen werden door getuigen even na het middaguur aangetroffen op de waterkant. De zwangere vrouw bleek dusdanig gewond, dat naast ambulances ook een traumahelikopter ter plaatse kwam. Ze is in kritische toestand naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht.

De kinderen zijn nagekeken door ambulancepersoneel en zijn niet ernstig gewond geraakt. Omdat er geen getuigen zijn van het ongeval, is de oorzaak nog onbekend. Agenten hebben de bakfiets uit het water getrokken. Er zijn geen sporen aangetroffen die wijzen op een aanrijding met een ander voertuig.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer