Tiplijn: 06-19541384

Man mishandelt agent in Papendrecht; verdachte getaserd

0

PAPENDRECHT – Een man heeft dinsdagavond 7 mei 2024 een agent aangevallen. Dit gebeurde bij een flat aan de A. van Schendelstraat in Papendrecht. De politie was met iemand in gesprek. Daar kwam een man bij die direct tekeer ging tegen de agenten. Dit liep uiteindelijk zo uit de hand, dat de man de agent aanviel. De politieman drukte na de aanval de noodknop in en vroeg om ‘assistentie collega’. Vanuit de hele regio kwamen politie-eenheden om te helpen. De agent die werd geslagen, is gewond geraakt aan zijn hoofd en hand. “Hij heeft een paar flinke klappen in zijn gezicht gekregen,” aldus de politievoorlichter. Voor de diender kwam een ambulance ter plaatse. De verdachte is getaserd, in de boeien geslagen en met spoed naar het politiebureau in Dordrecht gebracht.

Foto’s: Rick Groenendijk.

Later meer.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer