Tiplijn: 06-19541384

Grote politie-inzet met drone en voertuigen tijdens scootermeeting Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft dinsdagavond 7 mei 2024 groots uitgepakt bij een scootermeeting aan de Veerweg in Nieuw-Lekkerland. Het droneteam van de politie hield de omgeving vanuit de lucht in de gaten. Rond 19.30 uur kwamen 7 politie-eenheden naar de Veerweg. Met politiebussen en auto’s werd het hele gebied dichtgezet en daarna werden de scooterrijders, die ter hoogte van het tankstation afgesproken hadden, gecontroleerd. Bij de meeste bestuurders bleek alles in orde te zijn. Rond 19.55 uur vertrok de politie weer en werd de scootermeeting hervat.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer