Tiplijn: 06-19541384

Brandweer tot diep in de nacht bezig met stank in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is in de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 mei 2024 uitgerukt voor een stankmelding in de omgeving van de Adriaan van Ostadelaan in Alblasserdam. Er werd melding gemaakt van een terpentine-achtige lucht in meerdere woningen. Bewoners meldden dat zij zich hierdoor niet lekker voelden. De brandweer heeft in de woningen en in de riolering metingen verricht. Het vermoeden bestaat dat iemand iets door het riool heeft gespoeld, dat de stank heeft veroorzaakt. De brandweer heeft enkele duizenden liters water door de riolering gespoeld. Daarmee werd de stank minder. Na ruim anderhalf uur kon de brandweer terug naar de kazerne.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer