Tiplijn: 06-19541384

Man (63) zwaargewond bij steekincident in Zwijndrecht; vrouw (56) aangehouden

0

ZWIJNDRECHT – Bij een steekincident in een woning aan de Veilingdreef in Zwijndrecht is donderdagochtend 2 mei een 63-jarige man uit Dordrecht zwaargewond geraakt. Aan het incident ging een ruzie vooraf. Behalve politie en ambulance, werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam opgeroepen. De traumahelikopter landde in de omgeving.

De gestoken man is met meerdere verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Agenten hebben een 56-jarige vrouw uit Zwijndrecht aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar het steekincident. Heeft u belangrijke informatie over dit incident en nog niet met de politie gesproken, bel dan 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer