Tiplijn: 06-19541384

Auto van de weg tegen flatgebouw in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een automobilist is vrijdagochtend 3 mei 2024 van de weg geraakt op de Rembrandtlaan in Sliedrecht. De man raakte rond 11.15 uur de macht over het stuur kwijt, reed een Ziggo wijkkast omver en kwam tegen een flatgebouw aan de Professor Kamerlingh Onneslaan tot stilstand. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse, er bleek niemand gewond te zijn geraakt. Agenten hebben met de automobilist en getuigen gesproken om de oorzaak te onderzoeken. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto opgehaald. De gevel van het flatgebouw is licht beschadigd geraakt. Voor de omgereden wijkkast kwam de gemeente op verzoek van de politie ter plaatse. Medewerkers van de gemeente hebben doorverwezen naar Ziggo, die eigenaar is van deze wijkkast.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer