Tiplijn: 06-19541384

Vallende fietsster niet gewond dankzij valhelm (filmpje)

0

ALBLASSERDAM – Een fietsster is deze week niet gewond geraakt aan het hoofd, dankzij een valhelm. Normaal gesproken haalt dat het nieuws niet, maar in dit geval wel. Het voorval werd opgenomen door een deurbel. De eigenaar laat weten: “Dit kan echt als voorbeeld worden gebruikt voor andere mensen. Zo’n helm kost een paar tientjes, maar kan wel het verschil maken tussen gewond en met hersenletsel naar het ziekenhuis of schrik en weer opstaan en verder fietsen. Een collega van mij is vorig jaar gevallen door een scheur in het asfalt en komt waarschijnlijk nooit meer op de werkvloer.” Het ongeval gebeurde deze week op de Plantageweg in Alblasserdam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer