Tiplijn: 06-19541384

Hydraulische spreider ingezet bij lastige containerbrand in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Het kostte de brandweer maandagavond 29 april 2024 de nodige moeite om een containerbrand langs de Plantageweg in Alblasserdam te blussen. Rond 19.30 werd de meldkamer gebeld, omdat er rook uit een ondergrondse container kwam. De brandweer kwam ter plaatse en probeerde de klep van de bak te openen met een systeem om containers te openen. Dit mislukte. Uiteindelijk moest er een hydraulische spreider aan te pas komen om de klep deels te openen.

De brandweer heeft water in de bak laten lopen. Na het blussen ging de klep niet meer helemaal dicht. Voor de zekerheid is het deel rondom de container afgezet met een lint en is de Officier van Dienst Bevolkingszorg ingeschakeld om er weer een veilige situatie van te maken. Hoe de container is gaan branden, is niet bekend

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer