Tiplijn: 06-19541384

Politie haalt hond uit woning in Gorinchem; baasje opgenomen in ziekenhuis

0

GORINCHEM – De politie heeft donderdagavond 25 april 2024 een hond uit een woning in het centrum van Gorinchem gehaald. De eigenaar van de hond was enkele dagen geleden plotseling opgenomen in het ziekenhuis. De man had geen familie die voor het dier kon zorgen. De hond bleef daardoor zonder verzorging achter in de woning. De politie werd donderdagavond ingeschakeld om de hond uit de woning te halen.

De brandweer kwam met een ladderwagen ter plaatse ter assistentie aan de politie. Uiteindelijk is een ruit ingeslagen om de woning binnen te kunnen. De hond is door de politie naar buiten gehaald en daarna door medewerkers van een nabijgelegen café opgevangen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer