Tiplijn: 06-19541384

Mishandeling in Alblasserdam; één man aangehouden

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdagavond 23 april 2024 een 50-jarige man uit Alblasserdam aangehouden op verdenking van de mishandeling van een 53-jarige man uit Alblasserdam. Het ging dinsdag rond 19.00 uur mis op de Van Eesterensingel in Alblasserdam. “Er ontstond een woordenwisseling op straat en na de woordenwisseling werd het slachtoffer wakker op de grond. Getuigen hebben op dat moment de politie gebeld. Het slachtoffer was lichtgewond, maar nog wel aanspreekbaar. Kort daarna is een man van 50 uit Alblasserdam aangehouden,” zo laat een woordvoerster van de politie weten. Foto: Rick Groenendijk.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer