Tiplijn: 06-19541384

Vergeten en gevallen telefoon alarmeert zelf hulpdiensten in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Meerdere politie-eenheden zijn dinsdagavond 16 april 2024 met spoed op pad gegaan voor een ongevalsmelding op de Grote Nes in Oud-Alblas. Bij de meldkamer kwam een automatische melding binnen vanaf een telefoon, dat er mogelijk een crash had plaatsgevonden. In werkelijkheid was iemand zijn telefoon, die op een autodak lag, vergeten. Toen de man ging rijden, viel de telefoon met een smak op de grond en werd mogelijk deels overreden.

De valdetectie op de telefoon werd geactiveerd. Familieleden van de man en het alarmnummer werden automatisch gealarmeerd. Uiteindelijk bleek er dus geen sprake te zijn van letsel en kon er worden afgeschaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer