Tiplijn: 06-19541384

Toestand slachtoffer aanrijding Zijdeweg Oud-Alblas ‘zorgwekkend’

0

OUD-ALBLAS – De toestand van de vrouw die donderdagavond 11 april 2024 gewond raakte bij een aanrijding op de Zijdeweg tussen Oud-Alblas en Nieuw-Lekkerland is zorgwekkend. Het gaat om een 34-jarige vrouw uit Breda, die na haar werk naar huis reed. Op de kruising bij de Geerweg ging het mis. De dertiger botste in volle vaart achterop een taxibus die stilstond om af te slaan en nog moest wachten op een tegenligger.

De vrouw raakte door de botsing ernstig gewond. Politie, ambulances en het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter kwamen ter plaatse voor hulp. Het slachtoffer is in levensgevaar met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht.

De politie heeft ’s nachts een familielid van de vrouw thuis opgehaald, omdat het slachtoffer in levensgevaar was en er mogelijk al afscheid genomen zou moeten worden. De laatste informatie is dat de automobiliste leeft, maar ernstig letsel heeft. Haar toestand is zorgwekkend.

De inzittenden van de taxibus raakten lichtgewond. Het gaat om een 21-jarige taxichauffeur uit Tiel en een 68-jarige passagier uit Brandwijk. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer