Tiplijn: 06-19541384

Politie tasert man in Dordrecht

0

DORDRECHT- De politie heeft vrijdagavond 12 april 2024 een man getaserd in Dordrecht. Omstreeks 22.30 uur stond de man op de galerij van een appartementencomplex aan de Aagje Dekenstraat te schreeuwen. Volgens burtbewoners was de man zwaar onder invloed en was hij naast het schreeuwen en schelden ook over de reling van de galerij naar beneden aan het plassen. Meerdere politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. Om de agressieve man onder controle te krijgen moesten agenten hem taseren. Hij is aangehouden en door de ambulancedienst, onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis vervoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer