Tiplijn: 06-19541384

Brandweerboot ingezet bij medisch noodgeval bij Kinderdijkse molen

0

ALBLASSERDAM / KINDERDIJK – De brandweer van Alblasserdam is vrijdag 12 april 2024 met de brandweerboot uitgerukt voor een medisch noodgeval in een van de molens in Kinderdijk. Een oudere man had medische hulp nodig. Omdat de molen niet per auto en dus ook niet per ambulance bereikbaar is, werd de brandweerboot opgeroepen om de man varend te bereiken.

Het ambulancepersoneel werd op een steiger opgehaald door de brandweer en vervolgens naar de betreffende molen gevaren. Na enige tijd bezig te zijn geweest op de molen is de man per boot overgebracht naar de ambulance en is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer