Tiplijn: 06-19541384

Vrouw slaat met auto over de kop in Dordrecht

0

DORDRECHT – In de nacht van 8 april op 9 april 2024 is omstreeks 00.30 uur een personenauto op zijn dak beland op de Oranjelaan in Dordrecht. Het ongeval, waar onder andere de brandweer voor werd opgeroepen, gebeurde ter hoogte van Villa Augustus. De personenauto, met daarin een vrouw, klapte door onbekende reden op een lantaarnpaal en kwam vervolgens op zijn dak terecht. De bestuurster, is door het ambulancepersoneel, dat niet veel na de eerste melding met spoed ter plaatse kwam, nagekeken. Zij hoefde na controle niet mee naar het ziekenhuis en is vervolgens thuisgebracht. De auto is opgehaald door een berger. De weg is enige tijd dicht geweest. Hoe het ongeval kon gebeuren is onbekend.

Foto’s: Twan Beukers.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer