Tiplijn: 06-19541384

KNRM schiet te hulp bij stilgevallen sloep op de Beneden-Merwede

0

PAPENDRECHT – De KNRM is zaterdagavond met spoed ingezet vanwege een stilgevallen sloep op de Beneden-Merwede. Even voor 20.30 uur viel de motor van de sloep stil ter hoogte van de Scheepvaartweg in Papendrecht. Op de sloep zat één opzittende. Volgens de schipper zelf zou er juist vandaag een nieuwe motor in de sloep zijn geplaatst. De man probeerde nog de Wantijhaven te bereiken, maar dit was al niet meer mogelijk.

Omdat er vanwege andere scheepvaart een mogelijk gevaarlijke situatie ontstond, werd de KNRM met spoed ter plaatse gevraagd. Naast de KNRM kwamen ook de politie en Rijkswaterstaat ter plekke. De KNRM heeft de boot naar een veilige locatie kunnen afslepen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer