Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken met spoed uit voor deelscooter te water in Dordrecht

0

DORDRECHT – Langs de waterkant van het Wantij in Dordrecht is zondagmiddag een scooter in het water aangetroffen. De scooter werd rond 14.00 uur aangetroffen nabij het Generaal S.H. Spoorpad. Omdat niet uitgesloten kon worden of er ook een persoon te water zou zijn geraakt, werd onder andere de brandweer met spoed gealarmeerd. Die kwam met een duikteam ter plaatse.

Toch bleek ter plekke dat de inzet niet noodzakelijk was. De scooter is hoogstwaarschijnlijk door vandalisme te water geraakt. Er werd geen persoon aangetroffen, waarop de hulpdiensten weer zijn vertrokken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer