Tiplijn: 06-19541384

Beknelling na ongeval tussen auto’s op de A15 richting Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de A15 tussen Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam zijn vrijdagavond rond 18.00 uur twee auto’s op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde net voor tankstation ”Den Bout”.

Omdat er ook sprake was van een beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd. Om onduidelijke redenen werd de brandweer uit Hardinxveld gealarmeerd, terwijl het ongeval op de rijbaan richting Rotterdam gebeurde. Omdat de brandweer uit Hardinxveld zou moeten keren bij knooppunt Gorinchem, waardoor kostbare tijd verloren zou gaan, werd besloten dat de brandweer op de tegengestelde rijbaan zou stoppen. Om deze reden werden ook in de andere richting, richting Gorinchem, twee rijstroken afgesloten. De rijbaan vanaf Gorinchem richting Hardinxveld werd zelfs korte tijd volledig afgesloten vanwege de hulpverlening.

De brandweer heeft zeker één persoon uit een voertuig moeten bevrijden. Zeker twee personen zouden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Hun letsel is onbekend. Pas om 20.15 uur meldde Rijkswaterstaat dat het ongeval was afgehandeld en dat alle rijstroken weer beschikbaar waren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer