Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (35) crasht met gestolen auto na achtervolging door Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft afgelopen donderdag, 14 maart 2024, een vrouw van 35 jaar aangehouden na een achtervolging. De politie kreeg een melding dat er geen gestolen auto door de wijk Sterrenburg zou rijden.

De politie zag de auto korte tijd later inderdaad rijden, maar vrijwel direct besloot de bestuurster te vluchten, waarbij ze volgens de politie ”hard en gevaarlijk” probeerde weg te rijden. Op de Grote Hondsrug in Dordrecht verloor de vrouw de macht over het stuur en kwam de auto na een crash tot stilstand. De vrouw probeerde nog weg te rennen, maar kon vrij eenvoudig worden aangehouden. De vrouw wordt verdacht van onder andere heling (rijden in een gestolen voertuig), tanken zonder te betalen, gevaar of hinder veroorzaken, rijden onder invloed, verlaten van de plaats van een ongeval en rijden zonder rijbewijs. De Officier van Justitie zal uiteindelijk verder over haar lot beslissen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer