Tiplijn: 06-19541384

Man ernstig gewond na beknelling onder heftruck in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een man is vrijdagochtend 15 maart 2024 ernstig gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in Zwijndrecht. Het slachtoffer kwam even na 11.30 uur bekneld te zitten onder een vorkheftruck in een bedrijfspand aan de Molenvliet. Direct werden de politie, brandweer en een Mobiel Medisch Team op pad gestuurd om de man te bevrijden en te behandelen aan zijn verwondingen. ‘Ambulancemedewerkers wisten de man bij aankomst uit zijn benarde positie te bevrijden,’ meldt een voorlichter van de veiligheidsregio. Het slachtoffer is vervolgens door de ambulancedienst en het MMT behandeld en met een spoedtransport naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer