Tiplijn: 06-19541384

1 schaap dood en 1 schaap gewond na aanval door honden in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Meerdere honden hebben vrijdagochtend 15 maart 2024 schapen aangevallen. Dit gebeurde bij de Grote Nes in Oud-Alblas, ter hoogte van het Westeinde. De honden gingen zo te keer dat één schaap het niet heeft overleefd. Een ander schaap is gewond geraakt. De honden zijn intussen gevangen. De politie heeft twee van de drie honden in beslag laten nemen. De dieren zullen onderzocht worden op hun gedrag. Afhankelijke van de uitslag van het onderzoek, kunnen er verder maatregelen worden genomen. Een gemeente kan bijvoorbeeld een aanlijnplicht of een muilkorfplicht opleggen. Of de eigenaar van de schapen aangifte gaat doen, is nu nog niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer