Tiplijn: 06-19541384

Rook van grote brand Werkendam in regio te zien; tientallen schapen omgekomen

0

REGIO – De rook van een grote brand in een agrarische schuur aan de Bruine Kilweg in Werkendam was donderdagmiddag 14 maart goed te zien in de regio. Een grote schuur en een woonhuis aan de rand van de Biesbosch zijn verloren gegaan. Ook zijn tientallen schapen bij de brand omgekomen, meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. De rook was in de Drechtsteden en Molenlanden goed waar te nemen. Aan het einde van de middag had de brandweer het vuur onder controle. Op het dak van de schuur zaten veel zonnepanelen. Volgens de brandweer heeft het verspreiden van het afval daarvan zich beperkt tot alleen de omliggende weilanden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer