Tiplijn: 06-19541384

Parallelbaan A15 bij Gorinchem dicht na ongeval

0

GORINCHEM – Op de snelwegen rondom knooppunt Gorinchem staan maandagmorgen 11 maart 2024 veel files vanwege een ongeval net voor het knooppunt. Het ongeval gebeurde rond 08.45 uur. Het zou gaan om een ongeval met meerdere voertuigen. Hulpdiensten, waaronder meerdere brandweer en ambulance voertuigen, kwamen met spoed ter plaatse. Rijkswaterstaat sloot de parallelbaan tussen Gorinchem-Oost en Gorinchem volledig af, wat voor flinke files zorgde.

Verkeer komende vanaf knooppunt Deil richting de A27 naar Breda moet omrijden via de A16 en de A59, of zal moeten keren bij afrit Hardinxveld-Giessendam. Ook verkeer vanaf de A27 richting de A15 (Rotterdam) ondervond hinder van het ongeval.

De politie doet ter plekke uitgebreid technisch onderzoek. Rijkswaterstaat verwacht dat de rijbaan nog tot 13.00 uur afgesloten zal blijven. Zeker twee personen zouden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer