Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt wapen na steekpartij in Gorinchem; nog geen aanhoudingen

0

GORINCHEM – De politie is vanmiddag lange tijd bezig geweest met onderzoek in en rondom een sloot bij de parkeerplaats waar gisteravond een 20-jarige jongen uit Gorinchem gewond raakte na een steekpartij. Mogelijk zou er gisteravond, vlak na de steekpartij, ook al een wapen in beslag zijn genomen. Toch had de politie redenen om de sloot vandaag uitvoerig te doorzoeken. Met onder andere een speciaal magneetrek werd gezocht naar een gebruikt wapen. De politie kan niet vertellen of er vanmiddag ook daadwerkelijk een wapen is aangetroffen.

Volgens onbevestigde berichten zouden gisteravond twee groepen jongeren, een groep uit Gorinchem en een groep uit de regio Dordrecht, de confrontatie met elkaar hebben opgezocht bij de parkeerplaats langs de Mollenburgseweg. Daarbij raakte zeker één persoon gewond. Deze jongen, een 20-jarige inwoner van Gorinchem, moest voor verdere behandeling worden vervoerd naar het ziekenhuis. Meerdere verdachten zouden vervolgens in een auto zijn gevlucht. De politie laat vandaag weten dat er vooralsnog geen aanhoudingen zijn verricht. Wel is de politie nog op zoek naar getuigen of andere mensen die meer informatie of beelden hebben. Contact opnemen met de politie kan via nummer 0900-8844 of via dit formulier.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer