Tiplijn: 06-19541384

Auto uit de bocht tijdens politieachtervolging in Alblasserdam; inzittenden op de vlucht

0

ALBLASSERDAM – Tijdens een politieachtervolging in Alblasserdam is vrijdagavond 1 maart 2024 een personenauto uit de bocht gevlogen. Dit gebeurde op de kruising Lindelaan / Resedastraat in Alblasserdam. Het voertuig botste tegen een lantaarnpaal en kwam daardoor nèt niet in de sloot terecht. In de auto zaten drie personen. Zij gingen na de crash direct op de vlucht. De politie is naar hen op zoek. De achtervolging werd gestart naar aanleiding van een melding dat er waarschijnlijk drugs gedeald werd in de omgeving van de Sportlaan. De gecrashte auto is in beslag genomen en door een bergingsbedrijf afgevoerd.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer