Tiplijn: 06-19541384

Pup van bijtincident nog in leven na reanimatie; wel zeer ernstig gewond

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De vier maanden oude Yorkshireterriër pup die woensdagavond 28 februari 2024 werd aangevallen door een Amerikaanse bully XL in Hendrik-Ido-Ambacht en doodverklaard was, leeft weer. Het hondje werd rond 18.30 uur in de Evertsenstraat aangevallen. In eerste instantie gingen de hulpverleners en de eigenaresse er vanuit dat de pup dood was. Maar wonderlijk genoeg ging de pup later op de avond weer ademen, zo laat de eigenaresse weten. “Het gaat om mijn kleine pas 4 maanden oude Lulu. Ze leek(was dood) ze is thuis gaan ademen en is ter plekke thuis gereanimeerd. Ze wordt nu in het dierenziekenhuis behandeld en vecht voor haar leven. Haar verwondingen zijn zeer ernstig en het wordt nu afwachten of ze het overleeft. Bedankt voor jullie medeleven,” laat de vrouw weten.

De hond die het kleine hondje beet, is in beslag genomen en door de dierenambulance vervoerd naar een kliniek. Het dier zal daar beoordeeld worden op zijn gedrag.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer