Tiplijn: 06-19541384

Burenruzie in Gorinchem eindigt in steekpartij; man (26) aangehouden

0

GORINCHEM – Bij een ruzie tussen bewoners van de Gildenweg in Gorinchem is woensdagavond een vrouw gewond geraakt. Rond 21.20 uur kreeg de politie een melding binnen van een steekpartij. Ter plaatse bleek er inderdaad één persoon lichtgewond te zijn geraakt. De politie hield direct een 26-jarige inwoner van Gorinchem aan die verdacht wordt van betrokkenheid. Ook zou er een mes in beslag zijn genomen.

Volgens de politie gaat het om een burenruzie. De vrouw die gewond raakte is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Haar verwondingen bleken dusdanig mee te vallen dat vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk bleek. De politie heeft de zaak momenteel in onderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer