Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust brandende aanhanger langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De brandweer is donderdagavond 29 februari 2024 ingezet geweest voor een kleine brand langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. De brand ontstond omstreeks 20.45 uur bij een aanhanger, die werd voortgetrokken door een mobiele kraan. Op de aanhanger werd op dat moment een bestelwagen vervoerd. Mogelijk zouden er problemen met de remmen zijn ontstaan, waardoor een band van de aanhanger klapte.

De brandweer had de kleine brand snel onder controle en heeft vervolgens de aanhanger gekoeld. Omdat de mobiele kraan met zijn aanhanger bij een tankstation geparkeerd kon worden, leverde de brand geen hinder op voor het overige verkeer.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer