Tiplijn: 06-19541384

Drama in Ambacht: hond bijt hondje dood

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een hond heeft woensdagavond 28 februari 2024 een hondje doodgebeten. Dit gebeurde rond 18.30 uur in de Evertsenstraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Een vrouw probeerde het hondje nog te ‘bevrijden’ uit de bek van de andere hond, maar die hulp mocht niet meer baten. De vrouw raakte bij deze poging zelf ook gewond en krijgt medische hulp. De dierenambulance is nog ter plaatse geweest maar de hulp aan het gebeten hondje mocht niet meer baten.

De hond die het hondje doodbeet, is zojuist in beslag genomen en door de dierenambulance vervoerd naar een kliniek. Het dier zal daar beoordeeld worden op zijn gedrag.

De eigenaren van de honden zijn behoorlijk van slag, laat de politie weten. Waardoor de situatie uit de hand liep, is nog niet bekend.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer