Tiplijn: 06-19541384

Bestuurder vlucht na botsing in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Gildenweg in Gorinchem heeft dinsdagavond 20 februari 2024 omstreeks 18.00 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaatsgevonden. Na de botsing ging één van de bestuurders er direct vandoor. De tegenpartij besloot de achtervolging in te zetten en wist de vluchtende auto op de Gerard van Lomstraat klem te zetten. Daar liet de man zijn auto achter en vluchtte te voet verder.

De politie kwam met spoed ter plaatse. Agenten konden de 36-jarige man uit Gorinchem enkele straten verderop aanhouden. Vlak voor de aanhouding gooide de man een keukenmes in de bosjes. Het mes is in beslag genomen. De man is aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval, het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, het bezit van het keukenmes, het weigeren van een blaastest en het rijden met een verlopen APK. Verder onderzoek loopt nog.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer