Tiplijn: 06-19541384

Vrouw ligt maandenlang dood in woning in Papendrecht; politie doet onderzoek

0

PAPENDRECHT – In een woning aan de Jasmijnstraat in Papendrecht heeft de politie deze week een lichaam gevonden van een vrouw die al maanden geleden is overleden. De politie ging maandag op onderzoek uit en trof in de woning het lichaam aan. De politie gaat niet uit van een misdrijf, maar van een natuurlijke dood. Omdat de vrouw al zo’n lange tijd overleden is, heeft de politie haar identiteit nog niet met zekerheid kunnen vaststellen. Vermoed wordt dat het gaat om de bewoonster; een vrouw van in de zeventig jaar oud. DNA-onderzoek moet uitsluitsel gaan geven over de identiteit van mevrouw.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer