Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt met spoed uit voor rook in woning aan Beuklaan in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer is zondag 18 februari 2024 met spoed uitgerukt voor een melding van een woningbrand aan de Beuklaan in Alblasserdam. In de woning bleek iets veel te lang in de magnetron te hebben gestaan, waardoor een rokerige smeulbrand was ontstaan. De bewoners van het huis wisten zich op tijd in veiligheid te brengen. De brandweer heeft de magnetronschaal, met daarop een verkoold object, naar buiten gebracht. In de woning zelf hoefde niet geblust te worden. Wel is de woning, waarin schadelijke rook hing, door de brandweer geventileerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer