Tiplijn: 06-19541384

Veel rookontwikkeling bij woningbrand in Dordrecht

0

DORDRECHT – In een twee-onder-een-kapwoning aan het Grimaldihof in Dordrecht is zaterdagavond 17 februari 2024 brand uitgebroken. De brand ontstond rond 19.30 uur in de meterkast van de woning. De bewoners wisten zichzelf in veiligheid te brengen en waarschuwden de hulpdiensten. De brandweer schaalde op naar middelbrand en kwam met meerdere eenheden ter plaatse.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Netbeheerder Stedin is ter plaatse gekomen om de brandweer te ondersteunen. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners bij te staan bij het herstellen van de ontstane schade. Hoe de brand precies kon ontstaan, is nog onbekend. Team Brandonderzoek van de brandweer is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van de brand.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer