Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter en brandweer assisteren bij medische noodsituatie in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Het team van de traumahelikopter en de brandweer hebben vrijdagmiddag 16 februari 2024 de ambulancedienst geassisteerd aan de Bosch in Zwijndrecht . In een woning had rond 15.30 uur een patiënt medische hulp nodig. Naast ambulancepersoneel kwam ook het team van de Rotterdamse traumahelikopter ter plaatse.

Terwijl de patiënt gestabiliseerd werd bleek dat deze horizontaal uit de woning zou moeten worden gehaald. Daarop werd de brandweer opgeroepen. Een ladderwagen is ingezet om het slachtoffer uit de woning te tillen. Vervolgens is de patiënt met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer