Tiplijn: 06-19541384

Gorinchemse winkeldief (20) toont vuurwapen in supermarkt Dordrecht en wordt opgespoord

0

DORDRECHT – Een 20-jarige man uit Gorinchem is dinsdag aangehouden op verdenking van het tonen van een vuurwapen in supermarkt Plus aan het Vogelplein in Dordrecht. Op donderdag 8 februari om 16.20 uur werd een winkeldiefstal gemeld. De winkeldief werd aangesproken, was daar niet van gediend en toonde een vuurwapen. Vervolgens verliet hij de winkel. De politie startte een klopjacht naar de verdachte. In een prullenbak bij het station Dordrecht troffen agenten het vuurwapen aan. Het bleek te gaan om een nep wapen. De verdachte kon niet worden aangehouden maar na uitgebreid onderzoek is de twintiger uit Gorinchem dinsdag alsnog aangehouden. De verdachte reed bij zijn aanhouding op een gestolen bromfiets. De man zal zich moeten verantwoorden voor beide zaken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer